De Nederlands-Belgische Self Storage Conferentie 2019

De allereerste Nederlands-Belgische Self Storage conferentie 

in Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch op 5 juni 2019 was een succes. 

 Wij bedanken graag alle sprekers, sponsors en deelnemers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.

Presentaties 

Christel Land - The Anatomy of Growth

Ollie Saunders - Update Self Storage Industry

Luuk Kapteijns - Google – Consumer Search Insights

 

 

Locatie 

Het evenement zal plaatsvinden in de Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch. Door de centrale ligging is Hotel Central echt heel makkelijk bereikbaar. Met de auto rijdt u zo naar parkeergarage De Tolbrug (tegenover het hotel).  Of u rijdt naarhet transferium en neemt daar de gratis bus naar het hotel. Komt u met de trein, dan wandelt u in 8 minuten van ’s-Hertogenbosch Centraal naar Hotel Central.

Adres: Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX 's-Hertogenbosch, Nederland

 

Topsprekers

Moderator en een van onze topsprekers: Ben van der Burg

Ben van der Burg is bekend van zijn carriere als langebaan schaatser,  In 1990 werd hij tweede op de WK Allround in Innsbruck, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp.  Vandaag is hij Commercieel Directeur bij Triple een bedrijf dat applicaties ontwikkelt voor de mobiele telefoon en virtual reality software.  Hij is ook een specialist in het uitrollen van digitale innovaties en het formuleren van digitale strategie.  Ben is een gepassioneerd spreker en heeft veel ervaring op het gebied van mobiele toepassingen, virtual reality en kunstmatige intelligentie. Hij spreekt hoe je tot innovaties komt in het digitale landschap en hoe je die implementeert in je organisatie.  

 

Tweede topspreker: Christel Land

Christel Land was een van de topsprekers op de Europese Self Storage conferentie in Parijs vorig jaar.  Ze komt speciaal naar de eerste NSSA conferentie om u te vertellen hoe u uw verkoop-conversie kunt verhogen.   In het kader van haar MBA heeft ze in 2008 onderzoek uitgevoerd naar de effecten van een recessie op de Europese Self-Storage markt en hoe bedrijven hun marketing-berichten moeten aanpassen tijdens deze situaties.  

 

Derde topspreker: Luuk Kapteijns - Account Manager Google

Luuk is geboren en getogen in de omgeving en komt dus een thuiswedstrijd spelen. Hij heeft zich de afgelopen jaren ondergedompeld in online marketing bij Google en werkt voor een drietal van Google Nederland's grootste klanten. Zichtbaarheid en schaalbaarheid met Google zijn gebieden waarin hij zich specialiseert en daar komt hij een sessie over geven. 

 

Vierde topspreker: Ollie Saunders - Lead Director of Alternatives JLL 

JLL is een financiële en professionele dienstverlener gespecialiseerd in vastgoed.  Ollie Saunder zal jullie een update geven over de self storage industrie in Nederland en in Europa. Is de self storage industrie in Nederland en in België op vooruitgegaan? Hoe zit het met customer awareness?  Hij zal julle een antwoord geven op al jullie vragen .

 

Agenda

09:30 Onthaal en koffie
10:00 - 10:30 Verwelkoming
10:30 - 11:30 “The Anatomy of Growth” - Christel Land
11:30 - 12:30 Update Self-Storage industrie in Nederland en Europa - Ollie Sauders, JLL
12:30 - 13:30 Lunch
13:30 - 14:30 Consumer Search Insights -Luuk Kapteijns, Google
14:30 - 15:30 Koffiepauze
15:00 - 16:00 Ben Van Der Burg
16:00 - 17:00 Receptie

 

TOEGANGSPRIJS

Toegangsprijs voor NSSA leden of leden van een andere self storage associatie : 49,50 € excl. BTW            

Toegangsprijs voor niet NSSA leden: 60 € excl.BTW 
   Download hier uw inschrijvingsformulier. 

 

 Other Sponsors