Fedessa Self-Storage Conferentie 2021

FEDESSA Conference & Trade Show 2021

Deze conferentie- en handelsbeurs is het evenement bij uitstek voor alle bedrijven die actief zijn in de self-storage sector.
Dit jaarlijkse evenement is gericht op alle leden van Europese self-storage brancheorganisaties die deel uitmaken van de Europese Federatie.   
Dankzij deze jaarlijkse conferenties kunnen leden op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de sector en tegelijkertijd leveranciers ontmoeten op de vakbeurs. De conferentie biedt de leden en leveranciers de kans om te netwerken en business mogelijkheden te realiseren.  De conferentie wordt afgesloten met een galadiner waarop de jaarlijkse "European Industry Awards " worden uitgereikt.
De vorige edities van de conferentie vonden plaats in steden zoals Parijs, Berlijn, Stockholm, Amsterdam en Barcelona. Dit jaar vond de conferentie plaats op 1 en 2 oktober in Londen. Meer dan 800 mensen hebben de conferentie bijgewoond gedurende deze twee dagen. In combinatie met het grootst aantal beursexposanten ooit was dit de grootste en beste conferentie die we ooit hebben gehouden.

De FEDESSA Conferentie 2021 zal volgend jaar plaatsvinden in de Tivoli Marina Vilamoura in Algarve, Portugal

op 29 en 30 september 2021. 

Binnenkort meer informatie over de conferentie in Algarve.