NSSA Conferentie 2019

We zijn verheugd u aan te kondigen dat de eerste NSSA conferentie zal plaatsvinden 

in de Golden Tulip In Hotel Central

Den Bosch - 5 juni 2019

Locatie 

Het evenement zal plaatsvinden in de Golden Tulip In Hotel Central in Den Bosch. Door de centrale ligging is Hotel Central echt heel makkelijk bereikbaar. Met de auto rijdt u zo naar parkeergarage De Tolbrug (tegenover het hotel).  Of u rijdt naarhet transferium en neemt daar de gratis bus naar het hotel. Komt u met de trein, dan wandelt u in 8 minuten van ’s-Hertogenbosch Centraal naar Hotel Central.

Adres: Burgemeester Loeffplein 98, 5211 RX 's-Hertogenbosch, Nederland

  

Topsprekers

Moderator en een van onze topsprekers: Ben van der Burg

Ben van der Burg is bekend van zijn carriere als langebaan schaatser,  In 1990 werd hij tweede op de WK Allround in Innsbruck, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp.  Vandaag is hij Commercieel Directeur bij Triple een bedrijf dat applicaties ontwikkelt voor de mobiele telefoon en virtual reality software.  Hij is ook een specialist in het uitrollen van digitale innovaties en het formuleren van digitale strategie.  Ben is een gepassioneerd spreker en heeft veel ervaring op het gebied van mobiele toepassingen, virtual reality en kunstmatige intelligentie. Hij spreekt hoe je tot innovaties komt in het digitale landschap en hoe je die implementeert in je organisatie.  

 

Tweede topspreker: Christel Land

Christel Land was een van de topsprekers op de Europese Self Storage conferentie in Parijs vorig jaar.  Ze komt speciaal naar de eerste NSSA conferentie om u te vertellen hoe u uw verkoop-conversie kunt verhogen.   In het kader van haar MBA heeft ze in 2008 onderzoek gevoerd naar de effecten van een recessie op de Europese Self-Storage markt en hoe bedrijven hun marketing-berichten moeten aanpassen tijdens deze situaties.  

 

Derde topspreker: Luuk Kapteijns - Account Manager Google

Luuk is geboren en getogen in de omgeving en komt dus een thuiswedstrijd spelen. Hij heeft zich de afgelopen jaren ondergedompeld in online marketing bij Google en werkt voor een drietal van Google Nederland's grootste klanten. Zichtbaarheid en schaalbaarheid met Google zijn gebieden waarin hij zich specialiseert en daar komt hij een sessie over geven. 

 

Vierde topspreker: Ollie Saunders - Lead Director of Alternatives JLL 

JLL is een financiële en professionele dienstverlener gespecialiseerd in vastgoed.  Ollie Saunder zal jullie een update geven over de self storage industrie in Nederland en in Europa. Is de self storage industrie in Nederland en in België op vooruitgegaan? Hoe zit het met customer awareness?  Hij zal julle een antwoord geven op al jullie vragen .

 

TOEGANGSPRIJS

Toegangsprijs voor NSSA leden: 49,50 € excl. BTW            

Toegangsprijs voor niet NSSA leden: 60 € excl.BTW 

 

  

Download hier uw inschrijvingsformulier.

 

 Other Sponsors