Exposanten & Sponsoren

Dit is het enige self storage vakevenement met deelnemers uit heel Europa en de rest van de wereld.  Het afgelopen jaar was er een unieke aanwezigheid en mogelijkheid tot branding binnen de groeiende self storage sector in Europa.

Dit is het enige self storage vakevenement met deelnemers uit heel Europa en de rest van de wereld.  Vorig jaar waren 31 Europese landen vertegenwoordigd, evenals Australazië, Zuid-Afrika, de VS en Zuid-Amerika. Het is een unieke aanwezigheid en mogelijkheid tot branding binnen de groeiende self storage sector in Europa.

De beurs is een belangrijk onderdeel van het evenement.  De beurs wordt direct bij de ingang van de plenaire zaal gehouden, zodat alle deelnemers erlangs komen.  Het is een belangrijke reden dat veel afgevaardigden naar het evenement komen.  Alle catering gedurende de dag wordt in de handelsbeurs gehouden, wat de interactie met de deelnemers bevordert, samen met een borrel en een canapésessie op de eerste avond.

Het evenement is enorm gericht op netwerken, wat ideaal is voor leveranciers.  Van het netwerkdiner tot de borrelsessies worden afgevaardigden aangemoedigd om nieuwe mensen en leveranciers te ontmoeten.  Dit jaar introduceren we ook één-op-één ontmoetingen met leveranciers voor nog meer exposure en met kwalitatieve leads voor uw bedrijf.  Dit evenement is zo opgezet dat sponsors en exposanten kunnen profiteren van maximale exposure.

Grijp deze kans om nieuwe klanten te werven, nieuwe producten of diensten te lanceren, uw bestaande klanten te ontmoeten en meer te weten te komen over de problemen waar de sector mee te maken heeft en hoe exploitanten deze zullen benaderen en aanpakken.

Neem contact op met SSA UK op +44 (0)1270 623150, stuur een e-mail naar [email protected] of download en bekijk de brochure Sponsorship & Trade Show als u nog niet hebt geboekt en deel wilt uitmaken van de ongelooflijke lijst van leveranciers uit de branche op het evenement van dit jaar.

 

all sponsors.jpg