De FEDESSA Conferentie en Vakbeurs 2023 wordt gehouden in het Postillion Rotterdam - meer informatie over de locatie zelf vind je hier. 

Rotterdam is de op één na grootste stad en gemeente van Nederland en staat bekend om zijn universiteit, ligging aan de rivier, levendige culturele leven, maritieme erfgoed en moderne architectuur. De bijna volledige verwoesting van het stadscentrum in de Tweede Wereldoorlog in Rotterdam heeft geresulteerd in een gevarieerd architectonisch landschap, waaronder wolkenkrabbers ontworpen door architecten als Rem Koolhaas, Piet Blom en Ben van Berkel.

Hoe kom je in Rotterdam

Het hotel is slechts een korte wandeling of tramrit van Rotterdam Centraal Station.

Met het vliegtuig 

Rotterdam Centraal Station ligt op slechts 30 minuten van Amsterdam Schiphol Airport, met treinen die elke 15 minuten rijden. 

Er zijn ook een aantal vluchten rechtstreeks naar Rotterdam Airport vanuit veel Europese landen. Vanaf Rotterdam Airport kun je een bus nemen, die er ongeveer 20 minuten over doet, ongeveer elke 15 minuten rijdt en je ook naar Rotterdam Centraal brengt.

Met de trein

Station Rotterdam Centraal wordt bediend door de Eurostar vanuit Londen, Parijs, Brussel en andere haltes.

Parkeren

Er zijn 3 parkeergarages in de buurt van het hotel:

WTC P1
WTC P2
WTC Beursplein

Wij adviseren om een parkeerplaats te reserveren via deze website: https://parkereninwtcrotterdam.nl/en/ aangezien de vraag groot zal zijn.

all sponsors.jpg