Tickets & prijzen 

Hieronder staat een prijstabel voor de FEDESSA Conference & Trade Show 2023. Let op: dit jaar wordt de betaling voor tickets vermeld en deze zal plaatsvinden in euro's, NIET in Britse ponden zoals voorgaande jaren het geval was. 

De tarieven voor leden gelden voor alle FEDESSA leden (groene en blauwe prijzen) - inclusief lokaale verenigingen binnen Europa en het Verenigd Koninkrijk.  Leden van Australische, Aziatische, Japanse en Amerikaanse verenigingen krijgen ook korting.  Neem contact op met het kantoor van SSA UK voor meer informatie.

Het Early Bird-tarief is nu afgelopen, maar we hanteren een speciale augustusprijs voor de Full en Sessions Only pakketten (in lichtblauw hieronder) tot eind augustus.
Boek vóór 31 augustus (tot middernacht BST op 31 augustus) om van deze korting te profiteren. Alle boekingen die op of na 1 september binnenkomen, worden berekend tegen het standaardtarief (donkerblauwe prijzen). Korting is alleen van toepassing op de Full en Sessions Only pakketten.

Let op: alle prijzen zijn inclusief 21% Nederlandse btw, die van toepassing is omdat het evenement in Nederland plaatsvindt.  Verleggingskosten zijn niet van toepassing tenzij je in Nederland bent geregistreerd voor BTW.

pricing table 2023 fedessa conference

To book your tickets, please click the Register Now button at the top of the page, or click the Book Now button below. 


Leveranciers

Leveranciers die de conferentie willen bijwonen, moeten een pakket sponsoren of exposeren in de Trade Show.

Als alternatief kunnen leveranciers de conferentie bijwonen, maar tegen een toeslag van € 2.000 incl. 21% BTW per persoon voor een volledig pakket voor het evenement. Deze kosten zijn inclusief toegang tot alle sessies, de Trade Show en beide avonddiners.

Annuleringen & Restitutiebeleid
Bij schriftelijke annulering door leden vóór 22 september 2023 wordt 75% van de ticketprijs gerestitueerd.  Geen terugbetaling op of na 23 september 2023.  Tickets zijn echter overdraagbaar.

Voor annuleringen van sponsorpakketten en/of deelname aan de vakbeurs door leveranciers geldt het volgende:
Annulering vóór 31 juli 2023 - 50% restitutie
Annuleringen vanaf 1 augustus 2023 - geen restitutie

all sponsors.jpg