Containers 

Touax logo (Medium).png  

TOUAX Global Container Solutions is een toonaangevende wereldspeler in het aanbieden van leasing- en handelsoplossingen.  We bedienen meer dan 1000 klanten in 13 landen waar onze teams en vertegenwoordigers zich bevinden. Via ons wereldwijde netwerk van meer dan 180 strategisch gelegen depots voorzien wij de verzend-, logistieke en industriële markten van leasing- en handelsoplossingen van gloednieuwe en actieve containers.

[email protected] * +45 38 426 426 * www.touax-container.com 

 

Logo USC Europe.png  

Universal Storage Containers zijn ontworpen om 365 dagen per jaar buiten te staan. De containers zijn goed beveiligd, goed geventileerd, volledig geïsoleerd, ongedierte bestendig en passen mooi in het landschap. Universal Storage Containers worden gebouwd naar een beproefd Amerikaans ontwerp en kunnen op locatie binnen 30 minuten door twee personen worden geassembleerd. Vervoer van de opslagboxen is mogelijk met een BE-rijbewijs. De containers zijn op te delen in zelfstandig toegankelijke units, hebben naar wens deuren aan de voor-, achter- of zijkant(en) en zijn hiermee multifunctioneel op uw opslaglocatie inzetbaar. 

[email protected] * +31 570 75 60 35 * https://www.universalstoragecontainers.nl

 

Space Management Systems

Optimus beveiligingstechniek.jpg

 

Mijn naam is Arjan Vrieling. Naast de self storage heb ik een beveiligingsbedrijf wat zich richt op brand-,inbraak-,camerabeveiliging en toegangscontrole. Wij leveren en monteren en onderhouden deze systemen. Wij zijn door KIWA gecertificeerd voor onderhoud blusmiddelen en brandmeldinstallaties. Ook noodverlichting en ontruimingsplattegronden behoren tot onze basis werkzaamheden. We hebben een team van 7 monteurs die dagelijks door het hele land zitten om deze werkzaamheden uit te voeren. We hebben gemerkt dat er in de self storage wereld veel gebruik wordt gemaakt van al deze zaken en we denken dan ook dat wij een mooi oplossing kunnen bieden zodat de klanten ( eigenaren self storage) de meeste zaken bij 1 partij kunnen neer leggen. We zijn een klein bedrijf waarbij korte lijnen en heldere afspraken kenmerkend zijn voor onze werkwijze.

[email protected] * +31 592 34 36 23 * www.optimus-beveiliging.nl

 

Store IT Logo.jpg  

Store-IT is Europees marktleider als leverancier van business software en systemen voor de Europese self storage markt. Onze missie is het helpen van onze klanten bij het vergroten van hun klanttevredenheid en het verhogen van hun winstgevendheid door middel van het leveren van oplossingen en services die de bedrijfsprocessen van onze klanten verbeteren en optimaliseren in de Europese self-storage markt.

[email protected] * +31 654 78143 * www.store-it.eu

MyYounit.png  

MyYounit biedt een betaalbare softwareoplossing voor het beheer van uw opslagfaciliteiten. Kijken naar de huidige klantbehoeften. MyYounit heeft een realtime boekingssysteem ontwikkeld waarmee klanten 24/7 online kunnen reserveren. U beheert eenvoudig uw units, toegangscontrole, klantenadministratie, facturatie en besturingssysteem. Bijna alles gaat vanzelf. MyYounit biedt het totaalpakket voor de slimste bedrijfsvoering in de self storage branche.

[email protected] - +31(0)85 3013781 - www.myyounit.nl

 

Steel partitioning, Building Systems and Mezzanines

 

Etlon.jpg

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in entresolvloeren en selfstorage inrichting. Onze entresolvloeren zijn volgens de Europese wetgeving CE- gemarkeerd. Selfstorage is voor ons een totaal concept, klaar voor gebruik. We beginnen met een tekening en advies op maat maar daarna bouwen we niet alleen maar de units. We zorgen ook voor een entresolvloer, eventueel een lift, toegangscontrolesysteem, verlichting, we bouwen een website en zorgen voor een 24/7 online reserverings- / boekingssysteem, voorzien de vloer van een mooie vloercoating en de units krijgen een nummersticker. Veel van de werkzaamheden doen wij zelf maar wij werken ook met gespecialiseerde collega’s.

[email protected] * +31 226 74 51 00 * www.etlon.nu

new logo Janus.jpg  

Janus International is wereldleider op het gebied van self storage-oplossingen. Ons innovatief en duurzaam productassortiment is gebruikt om meer dan 4 miljoen opslagruimten over de hele wereld te bouwen. Als toonaangevende leverancier en fabrikant van self storage-oplossingen in de wereld hebben we een schat aan kennis en ervaring in veel verschillende markten en als resultaat een breed scala aan producten, oplossingen en installatie-ervaring. Met de nadruk op innovatie, ontwikkelen we continu self storage-oplossingen die zowel de operationele als de klantervaring van een self storage-faciliteit verbeteren. Met onze ervaren verkoop-, klantendienst- en contractingteams zijn we toegewijd aan het opbouwen van langdurige partnerschappen met onze klanten door onze nadruk op innovatie, productkwaliteit, projectmanagement en klantenondersteuning.

[email protected] - +44 191 518 5830 - www.janusintl.co.uk

 

matex deuren.jpg  

Matex Deuren produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, voor handelsondernemingen en de industrie. Een betrouwbare partner met kennis van zaken, meer dan 45 jaar ervaring en service die ertoe doet. Van standaarduitvoering tot ontwerp op maat. Van snelle levering tot 24-uurs service om uw bedrijfsdeur niet alleen goed te monteren, maar ook in goede conditie te houden. Matex Deuren, maatgevend in kwaliteit en service.

[email protected] + 31 30 6629 029 - www.matex.nl

stellux.jpg  
Stellux is gespecialiseerd in entresolvloeren. In de afgelopen 15 jaar hebben we een indrukwekkend portfolio opgebouwd, van kleinschalige projecten tot 4000+ m2 mezzanineconstructies. Stellux-mezzanines zijn in veel verschillende branches gebruikt. Van bandenopslag tot apotheekindustrie, vries- / koelhuizen, detailhandel, showrooms, nieuwbouw onroerend goed, etc. Stellux heeft ook een sterke positie opgebouwd in de Europese zelfstorage-industrie met meer dan 100 gerealiseerde projecten in heel Europa en daarbuiten. Met dit ervaringsvoordeel kan Stellux u in elke situatie meer dan van dienst zijn.

 

self storage systemen.png  

Selfstorage Systeme B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ontwerp en levering van succesvolle selfstorage faciliteiten. Wij bieden totaaloplossingen voor iedere selfstorage, groot of klein voor ons is ieder project bijzonder! Wil jij een selfstorage starten, kan jouw selfstorage een update gebruiken of wil je over gaan op een unmanned facility, wij helpen je graag. Selfstorage Systemen biedt geheel vrijblijvend een unit-layout, een offerte op maat en advies op locatie. Spreekt dit je aan? Neem dan een kijkje voor de mogelijkheden op onze website, www.selfstoragesystemen.nl of bel +31 (0)35-206 3012.

[email protected] - +31(0)352063012 - www.selfstoragesystemen.nl

vogelsang.jpg 1

 

Vogelsang is sinds 2002 actief in de self storage inrichting als leverancier van wanden en deuren. Vogelsang is exclusief importeur voor de Benelux van Steel Storage Europe en Janus International.  Deze producenten zijn wereldwijd actief in de self storage industrie.  Vogelsang levert tevens toegangscontrole, camerabeveiliging en liften voor self storage locaties. Ook vormt de levering en montage van entresolvloeren een belangrijke kernactiviteit van het bedrijf zowel voor magazijnen als een self storage locatie waar een verdiepingsvloer gewenst is.

[email protected] - + 31 85 27 33 740 - www.vogelsangmagazijntechniek.nl

 

 

Toegangscontrole, brand en beveiliging

 

reesink.png

 

Reesink Logistic Solutions is een jonge en innovatieve “Logistic Integrator” met een jarenlange expertise en ervaring in de logistieke markt. Wij ontwikkelen, fabriceren en installeren innovatieve geautomatiseerde logistieke oplossingen, gebaseerd op modulaire systemen om de efficiëntie binnen een organisatie te vergroten. Wij bouwen geautomatiseerde magazijnen met onze eigen stellingen, magazijnkranen, shuttles, robots, transportbanen en met onze eigen software. Zo kunnen wij ook voor u een geautomatiseerde “Self Storage” bouwen, hierbij komen de opslagunits automatisch naar de klant en is de klant altijd maar een paar stappen verwijderd van zijn eigen opslagunit.

[email protected] * +31 313 478 600 * www.reesinkls.com

 

sc solutions logo.jpg  

SC Solutions is a Dutch company, situated in Zaandam, The Netherlands, near the capital Amsterdam. Their company has distinguished itself into a reliable specialist in the field of access control and security systems for the European self-storage market. SC Solutions offers high end solutions through customer focus, flexibility, professionalism and accessibility at affordable rates. Their strength lies in the combination of hardware and software. This allows them to personalize and specialize their solutions for every individual client. Because of this, it is possible to fully control, access, protect and steer every aspect of your self-storage facility, centrally and remotely.
[email protected] * +31 (0)75 670 38 97 * www.scsolutions.nl

 

Veilingmeesters & Opruiming

  IbidonLogo300dpijpg (Custom).jpg

 

iBidOnStorage is het enige online veilingplatform voor de opslagbranche in Nederland en is gespecialiseerd in veilingen van inboedels uit opslagruimtes in heel Europa. Het platform biedt een marktplaats waar zowel verkopers als kopers van opslagruimtes kunnen profiteren van een volledig transparant verkoopproces. Wij hebben samen meer dan 50 jaar ervaring in de self storage industrie en weten maar al te goed onder welke druk de beheerders van opslagruimtes staan als het gaat om het verwijderen van achtergelaten goederen van klanten.

Onze website is ontworpen om het risico in verband met de verkoop van verlaten opslagruimten te helpen beperken. Dit wordt gedaan door het aanbieden van een volledig transparant platform, waar een controle traject van de veilingresultaten kan worden gedownload voor elke verkochte item in het geval van een juridische dreiging.

De website is eenvoudig te gebruiken en geeft de verkoper meer controle over het veilingproces door hem volledige toegang tot zijn eigen account te geven en hem in staat te stellen zijn eigen veilingparameters in te stellen. Verkopers genieten van een grotere zichtbaarheid door een groter doelpubliek van kopers. Onze veilingen zullen ook leiden tot snellere doorlooptijden om volledige opslagruimtes leeg te maken, wat betekent dat verkopers hun opslagruimtes sneller dan ooit opnieuw kunnen verhuren en dat we verkopers binnen 5 dagen na het afsluiten van de veiling betalen. Kopers kunnen bieden vanuit het comfort van hun eigen huis of kantoor in plaats van fysiek aanwezig te moeten zijn op een veiling.   

Wij verwittigen al onze kopers wanneer er een nieuwe veiling start in hun buurt, en wij zetten onze veilingen actief in de kijker via alle sociale media platformen.

 

Verpakkingsmateriaal